torstai 22. joulukuuta 2011

Pakkaamisen ikuisuusongelmat


Ei riitä, että Kaisa ja Leka ovat tehneet aikaisemmin jo neljä pitkää pyöräreissua ja Linakin yhden – laukkuun tulee aina pakattua jotain turhaa ja jätettyä kotiin jotain tarpeellista. Retkikeittimen kaasupullot jätettiin kotiin tarkoituksella, koska niitä ei saa lentokoneessa kuljettaa, mutta pyykkipojat ja juomapullot jäivät kyllä matkasta puhtaasti vahingossa.

Onneksi saimme Alajuelasta hankittua lisää varusteita. Sokeria oli kaupassa paljon, pussien koot vain mietityttävät. Tarvitaanko todellakin kymmenen kiloa mukaan?

Jätimme säilytykseen pyörälukkujen kanssa Lekan paksut pitkät housut ja hupparin. Juuri nyt tuntuu siltä, että villasukatkin saattavat osoittautua tarpeettomiksi, mutta ne lähtivät kuitenkin mukaan kiertueellemme siltä varalta, että tulemme kokemaan kylmiä öitä vuoristossa telttaillessamme.

Mutta sitä järjestelmällisen Kaisan on vaikea ymmärtää, että joku on Lekan Light My Fire -astiasettiä pakatessaan jättänyt siitä pois lusikan. Mitä ihmettä lautasella tekee ilman lusikkaa? Kysynpä vain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti