keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tällaista pyöräilyn kuuluu olla!








Kahden viime päivän kissa ja hiiri -leikki rekkojen kanssa loppui Puerto Limoniin, josta lähdimme aamulla etelään päin. Opaskirja lupaili idyllisiä palmurantoja ja rehevää luontoa, emmekä joutuneet pettymään. Hiljainen tie seurasi pitkään rantaa, kiemurteli välillä sisämaassa pikkukylien läpi ja toi meidät lopulta Cahuitan pikkukaupungin kuoppaiselle pääkadulle.

Cahuita vaikuttaa oikein sopivalta paikalta pyöräseikkailumme päätepisteeksi: se sijaitsee kahden komean rannan välissä ja tarjoaa kävijöille sopivan sekoituksen turistipalveluja (kuten ratsastusta ja retkiä alkuperäisheimojen luo) ja leppoisaa paikallistunnelmaa (kuten tolppien päällä seisovia aaltopeltikattoisia taloja). Meillä ei ole enää tarpeeksi aikaa pyöräillä takaisin Alajuelaan ennen lentomme lähtöä, mutta voimme viettää muutaman lokoisan päivän täällä tai mahdollisesti vielä pyöräillä seuraavaan kylään etelään päin etsimään vielä komeampia rantoja ennen kuin lastaamme ajokit bussin kyytiin.

Mutta se on varmaa, että tulevien päivien ohjelmasta tullaan käymään tiukkaa vääntöä. Leka haluaisi maata riippumatossa ja syödä sipsejä, Kaisa taas harrastaa joka päivä erilaisia aktiviteetteja. Lina lienee ylipuhuttavissa kumpaan tahansa. Jos Kaisa saa tahtonsa lävitse, blogiin ilmestyy lähipäivinä kuvia ainakin snorklauksesta ja laiskiaisista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti