sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tervetuloa taikametsään


Kaisa löysi opaskirjasta kiinnostavalta kuulostavan majapaikan Puerto Viejo de Sarapiquin kaupungin liepeiltä. Bed & Breakfast Posada Andrea Cristina (katso kyltti kuvan keskellä) sijaitsee aivan maantien varrella, mutta puiden siimeksessä on herttaisia pikku mökkejä sekä uskomaton määrä eläimiä. Saimme tuskin pyörät rullattua sisään portista, kun meille esiteltiin kaksi päidemme yläpuolella puussa tuhisevaa laiskiaista.

B&B:n omistaja Alex tekee vapaaehtoistyötä metsänvartijana ja pyrkii siten estämään salametsästystä alueella. Hän on myös lintuharrastaja, joka järjestää turisteille linturetkiä ympäri maan, ja tällä hetkellä hänellä on hoidossaan siipensä loukannut tukaani. Komea lintu ei selvästikään viihdy vankeudessa, ja toivomme kovasti sen pääsevän pian takaisin vapauteen.

Iso lintu ei kuitenkaan ole ainoa alueella majaileva potilas, vaan kuulimme Alexilta, että aivan mökkimme vieressä asuu saksalaisnainen, jolla on hoidossaan orpo laiskiaisenpoikanen. Illan ohjelma on siis selvillä: meidän on pakko saada nähdä poikanen! Olisikohan kauhean väärin kurkistaa salaa sisään naisen ikkunasta...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti