torstai 22. joulukuuta 2011

Papuja, papuja ja lisää papuja


Lina, joka on ennenkin vieraillut Väli-Amerikassa, marssi heti ensi töikseen hankkimaan leivän päälliseksi paksua, mustaa paputahtaa. Frijoles fritos on ilmeisesti täkäläisten perusmuonaa, jota nautitaan niin aamupalaksi kuin päivälliseksikin leivän, riisin tai tortillojen kanssa. Ja sehän sopii meille, koska tahna on vegaanista ja proteiinipitoista – sekä herkullisen makuista!

Tienvarret ovat täynnä pieniä kahviloita, joissa matkalainen voi nauttia kylmän juoman ja papupitoisen aterian. Kuumassa säässä eväiden kuljettaminen voi olla hankalaa, kun mikään ei tahdo säilyä kovin pitkään 30-asteisessa laukussa - yllättävän pian joukkue alkoi kaivata Venäjän-matkamme kylmiä ilmoja. Onneksi jääkaappikylmä urheilujuoma hiukan kompensoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti